© 2018 by  Studio YANO. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Ongedwongen & persoonlijk

Welkom op de website van studio YANO! Mijn naam is Lisa van der Meulen, en ik ben het gezicht achter deze studio. Ik ben 27 jaar, woon samen met mijn vriend en twee dochters in het noorden van Nederland. Ik ben afgestudeerd als multimedia specialist en ben mij de laatste jaren meer gaan focussen op illustreren en fotograferen. 

Ik vind het fantastisch om emoties vast te mogen leggen en deze om te zetten in een tastbaar bezit. Ik focus mij op reportages, in een ongedwongen sfeer. Dat kan in huis zijn, of op een mooie plek in de natuur. Ook kan ik sinds kort shoots aanbieden in een prachtige daglicht studio.

 

Ik heb verschillende lenzen zodat ik in elke setting het juiste plaatje kan schieten. Voor een optimaal resultaat werk ik met photoshop en lightroom voor de nabewerking van de sessies. 

Naast mijn passie voor fotografie heb ik een liefde voor grafisch design. Ik heb jaren gewerkt voor magazines en kranten en ben daarom helemaal thuis in de wondere wereld der drukkers.

 

Ik ontwerp unieke kaartjes voor elke gelegenheid, illustraties en heel veel andere toffe producten met een persoonlijke touch. Veel drukwerk is maatwerk maar in de webshop zijn er ook ontzettend leuke items te bestellen!

Contact

Studio YANO

06 24 33 89 85  (what's app ook mogelijk)

info@studioyano.nl